top of page

Presentkort

Bröllopssminkning

Ett presentkort för en bröllopssminkning innebär att personen som får detta presentkort kan när som helst boka in en sminkning inför sitt bröllop utan att behöva betala efter att sminkningen är klar. Eller att du som köper presentkortet bokar in i förväg och överraskar hen efteråt.

I presentkortet ingår 60 min konsultation (Boka konsultation gärna 1 månad innan bröllopet), 90 min makeup applicering på bröllopsdagen, lösögonfransar och ett touch-up kit för läppar och pudring som kan behövas framåt kvällen.

Du köper ett presentkort genom att beställa det via kontaktformuläret nedan, du kan även lägga till ett personligt meddelande genom att skriva det i infoboxen, du kan skicka det direkt till personen i fråga via mail genom att skriva in hens mail i infoboxen.

Viktigt att veta inför ditt köp: Presentkortet skickas ut personligt och inte via en dator och kan då dröja någon timme innan den skickas. Samma sak gäller betalning, om betalningen sker via faktura och skickas också ut personligen och inte via en dator, betalar du via Swish kommer ett kvitto skickas till din mail! (Du hittar swish nummer och QR-kod här)Postadress behövs vid faktura-utskick, om betalningen inte sker kan vi skicka en fyskisk faktura hem till dig. Orderbekräftelse skickas ut på en gång.

Håll gärna koll i skräpkorgen om din orderbekräftelse råkar hamna där.

 

Pris: 3700 Kr inkl moms & reseersättning

Vi har mottagit ditt mail!

Presentkort - bröllopssminkning-wedding makeup-makeup-wedding-bröllop
bottom of page