top of page

Presentkort

Custom-picked

Ett presentkort som är helt anpassningsbar, vill du ladda på en speciell typ av sminkning från prislistan som inte finns med redan bland presentkorten? Eller vill du ladda ett valfritt belopp? No worries, här kan du bestämma helt själv hur presentkortet ska laddas på. 

Du köper ett presentkort genom att beställa det via kontaktformuläret nedan, du kan även lägga till ett personligt meddelande genom att skriva det i infoboxen, du kan skicka det direkt till personen i fråga via mail genom att skriva in hens mail i infoboxen.

Viktigt att veta inför ditt köp: Presentkortet skickas ut personligt och inte via en dator och kan då dröja någon timme innan den skickas. Samma sak gäller betalning, om betalningen sker via faktura och skickas också ut personligen och inte via en dator, betalar du via Swish kommer ett kvitto skickas till din mail! (Du hittar swish nummer och QR-kod här)Postadress behövs vid faktura-utskick, om betalningen inte sker kan vi skicka en fyskisk faktura hem till dig. Orderbekräftelse skickas ut på en gång.

Håll gärna koll i skräpkorgen om din orderbekräftelse råkar hamna där.

OBS OBS! Gäller ej för bokningar åt företag! (Dvs reklam osv.)

Vi har mottagit ditt mail!

presentkort-custom-picked-valfritt-belopp-makeup-smink-hår-hårstyling
bottom of page